Nyheder fra Norddjurs kommune

Brænder du inde med en lovende forretningside?

Sidder du med en god ide, som du gerne vil videreudvikle? Og kunne du tænke dig inspiration og sparring til, hvordan du omsætter din idé til en indbringende forretning?

 

Informationsmøde om Europæisk Region for Gastronomi 2017

Udover at være Kulturhovedstad i 2017 er Aarhus/Region Midtjylland også blevet kåret til Europæisk Region for Gastronomi og kan dermed se frem til stor international fokus. Norddjurs Kommune vil gerne være med til at rykke på området og inviterer derfor til informationsmøde d. 27. april, hvor du kan blive klogere på, hvordan din forretning kan blive en del af projektet. Informationsmødet finder sted onsdag d. 27. april kl. 16-18 i Nautilus, Kattegatcentret, Færgevej 4, 8500 Grenaa og du tilmelder dig ved at sende en mail til hak@norddjurs.dk.

Tillykke med iværksætterprisen 2016 til landmad.dk

Den Kreative Pris

Den kreative iværksætterpris gik til Louise Juul Dolmer – ildsjælen bag købmandskæden Landmad.dk, som udelukkende sælger lokalt producerede fødevarer i luksusklassen, og som forventer at ekspandere til dele af Europa om blot få år.

Landmad.dk er en franchise købmandsbutikskæde med integreret cafe & web, hvor temaet er salg af danske/lokalt producerede fødevarer af høj kvalitet. Konceptet er drevet af et stort IT-styringssystem, der giver bønderne og de mindre producenter en salgsplatform i form af detailbutikker, cafeer, webshops samt foodservice salg.

Nyheder fra Syddjurs kommune

Pulje afsat til vækstfremmende projekter og initiativer

Forligspartierne bag budget 2016 har i Syddjurs byråd vedtaget, at der fremover skal afsættes 1 mio. Kr. Til erhvervsudvikling i kommunen. Puljen er tiltænkt at skulle understøtte erhvervs- og udviklings initiativer i Syddjurs.

Det centrale formål med puljens tilblivelse er altså at skabe vækst og arbejdspladser i kommunen. Man kan derfor ansøge om midler til projekter eller initiativer, der i Syddjurs vil have et erhvervsfremmende formål. Her er det vigtigt at fremhæve, at enkeltvirksomheder ikke kan ansøge om midlerne. Dog kan en gruppe af virksomheder, der ansøger sammen, godt komme i betragtning til puljens midler. Tilskuddets størrelse vil spænde fra 50.000 kr. til 200.000 kr. Afhængigt af det enkelte projekt. 

Ny hjemmeside for Erhvervsservice Syddjurs

Syddjurs kommune har indledt et nyt samarbejde med Væksthus Midtjylland angående levering af lokal erhvervsservice. I den forbindelse er parterne ved at stable en hjemmeside på benene, som forventes at være i drift fra 1. april. 

Adressen på hjemmesiden vil være www.essydjurs.dk, og vil vi informere nærmere, når hjemmesiden er fuldt ud funktionsdygtig. 

Væksthus Midtjylland vil bl.a. bistå kommunen med at tilbyde lokale virksomhedsbesøg, og kan træffes på tlf.: 70 15 16 18.