Har du overvejet internationale studerende i din virksomhed?

VIA Erhverv har mere end 5.000 studerende på erhvervsrettede videregående uddannelser indenfor business, ingeniørfaget og byggeri samt de kreative fag design, film og animation. De kommer med et teoretisk fundament kombineret med en praktisk indgangsvinkel og er klædt på til at løse problemstillinger i din virksomhed.

Du har mulighed for at ansætte en international studerende i form af praktik, projektopgaver, studiejob og nyuddannede i job.

Du kan læse mere om praktikmuligheden, de studerendes kompetencer og de enkelte uddannelser her: Studerende i praktik

Over halvdelen af de studerende er internationale studerende fra mere end 50 forskellige lande. Det kan være særligt oplagt at vælge en international studerende, hvis I ønsker at bygge bro til udenlandske markeder, eller hvis virksomheden står foran opgaver, der har med fremmedsprog at gøre. Det kan også være, at I ønsker at internationalisere virksomheden og få ny viden omkring andre kulturer og erhvervsmæssige forskelle. Uanset hvilke opgaver I står overfor, kan en international studerende være en væsentlig ressource for virksomheder, som ønsker at arbejde globalt.

Læs mere om andre virksomheders erfaringer med de internationale studerende her: Internationale studerende i din virksomhed

Career Service Centre samarbejder tæt med VIA Erhvervs uddannelser og kan hjælpe dig med at skabe kontakt til en studerende med de kompetencer og interesser, som passer ind i din virksomhed.

Mød Career Service Centre i denne video: Career Service Centre

 

Kontakt

Har du spørgsmål til, hvordan din virksomhed kan samarbejde med de studerende fra VIA erhverv, er du altid velkommen til at kontakte:

Louise Skjoldager

Konsulent, Career Service Centre

VIA Erhverv

E: loss@via.dk

T: +45 87 55 40 15